Author Topic: Cannot reset Pro Guage serial number - Help!  (Read 3933 times)

SlickR

  • Approved Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
    • Email
Cannot reset Pro Guage serial number - Help!
« on: February 28, 2023, 04:40:11 am »
I used to run v6.0 and when my ProGuage serial would get corrupted I would do like it says, goto SimDash.exe.config and edit the lines "show test controls" from False to True.
Then go into Tach and select the change serial button, etc...It always worked. Never a problem.

My problem now is when I go into SimDash.exe.config there is no "show test controls" lines anywhere?
I can't edit what isn't there.
I am running v45.0.1 on Windows10 64
This is the first time my serial number corrupted since I installed v45.0.1 only 3 weeks ago.
Previously I was running v6.0

* I upgraded the Firmware to v2.
I still see no "show test controls" in SimDash.exe.config.

How do I reset my serial number?

Cristiano

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1360
    • View Profile
    • SymProjects
    • Email
Re: Cannot reset Pro Guage serial number - Help!
« Reply #1 on: February 28, 2023, 09:58:33 am »
Hello.
Can you please post a picture of your Pro-Gauge board and I will tell you what to do.
There have been  a couple of different versions over the years.

you can also send me an email to contact@symprojects.com

Regards
Cristiano

SlickR

  • Approved Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
    • Email
Re: Cannot reset Pro Guage serial number - Help!
« Reply #2 on: February 28, 2023, 10:08:50 pm »
Here's the pics:


Cristiano

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1360
    • View Profile
    • SymProjects
    • Email
Re: Cannot reset Pro Guage serial number - Help!
« Reply #3 on: March 01, 2023, 10:45:33 am »
I replied to your email.

C.

SlickR

  • Approved Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
    • Email
Re: Cannot reset Pro Guage serial number - Help!
« Reply #4 on: March 01, 2023, 11:37:09 pm »
Cristiano,

   Hurray! Your firmware did the trick!
It wrote a new serial number automatically without having to edit the config file.
Pretty cool!
Now I own my gauges again.
Thank You! I am VERY HAPPY!!!

Cristiano

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1360
    • View Profile
    • SymProjects
    • Email
Re: Cannot reset Pro Guage serial number - Help!
« Reply #5 on: March 02, 2023, 09:56:48 am »
That's good news.
Let me now if you have other questions in the future.

Regards
Cristiano

 

hit counter