Author Topic: System Time?  (Read 5763 times)

SwiftyOne

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
System Time?
« on: June 13, 2013, 09:27:28 am »
I have SimDash start with windows so it's ready and waiting :) Talking about waiting, is there a way to maybe show system time, while I'm not playing a sim :) So my race pro could be a clock while not in a Sim??

Thank you for your time and work ;)

Swifty

Cristiano

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1352
    • View Profile
    • SymProjects
    • Email
Re: System Time?
« Reply #1 on: June 13, 2013, 09:16:28 pm »
I think I can add this functionality to the next release, that sould be available in a about one month.

Regards
Cristiano


I have SimDash start with windows so it's ready and waiting :) Talking about waiting, is there a way to maybe show system time, while I'm not playing a sim :) So my race pro could be a clock while not in a Sim??

Thank you for your time and work ;)

Swifty

Cristiano

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1352
    • View Profile
    • SymProjects
    • Email
Re: System Time?
« Reply #2 on: June 14, 2013, 11:35:40 am »
Actually, you can already do that.

you have to create a new design and load it in SImDash, that you will keep running even when not playing any game.

In SimScreen Editor there is the data item

System Information -> Time

that shows the current system time


Regards

SwiftyOne

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: System Time?
« Reply #3 on: June 14, 2013, 11:24:24 pm »
Thank you Cristiano :)

You may think I'm a n00b :) That's OK, because I am ;) I have little to no knowledge, on how your software works...What I do know is, that you do great work, and I love it lots :) So, if it's OK..I will wait until you are able to add this functionality to the next release of your software in maybe a months time :)

Many thanks for your time and work :)

Swifty   

Cristiano

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1352
    • View Profile
    • SymProjects
    • Email
Re: Re: System Time?
« Reply #4 on: June 15, 2013, 11:14:57 am »
The functionality is already there.
Create a screen with the simscreen editor and load it in simdash.

There is system time that you can use but also cpu load for example.

Please let me know if anything is not clear and i will explain better.

Regards
Cristiano

SwiftyOne

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: System Time?
« Reply #5 on: June 15, 2013, 07:32:37 pm »
Err! yes, kind of "all" is not clear  ??? "Create a screen with the simscreen editor and load it in simdash"  yes, this part too.  :-[....Sorry as clear as err MUD? In fact, It was me that  invented the word n00b  :-[
« Last Edit: June 15, 2013, 07:34:20 pm by SwiftyOne »

kmw

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 71
    • View Profile
Re: System Time?
« Reply #6 on: June 16, 2013, 08:50:17 am »
I am also confused Cristiano. I appreciate the function is already there for SimScreen, but SwiftyOne is asking if it can be displayed on RacePro, even when not using a race sim. Are you saying this is possible somehow?
Many thanks :)

SwiftyOne

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: System Time?
« Reply #7 on: June 16, 2013, 12:10:13 pm »
I am also confused Cristiano. I appreciate the function is already there for SimScreen, but SwiftyOne is asking if it can be displayed on RacePro, even when not using a race sim. Are you saying this is possible somehow?
Many thanks :)

Yes, that is what he is saying...(I think) At the present time, when SimDash starts with windows, on the display I have this: 0.n .- . -. 0  Some how, instead of that display, we need to tell SimDash to display system time (and that's the bit I have trouble to understand  ??? 

Cristiano

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1352
    • View Profile
    • SymProjects
    • Email
Re: System Time?
« Reply #8 on: June 17, 2013, 03:43:15 pm »
Sorry, I read SimScreen instead of Pro-Race.

I will add that function in next release.

Regards
Cristiano

kmw

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 71
    • View Profile
Re: System Time?
« Reply #9 on: June 17, 2013, 05:04:15 pm »
That will be great , many thanks Cristiano :)

SwiftyOne

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: System Time?
« Reply #10 on: June 17, 2013, 06:30:47 pm »
Sorry, I read SimScreen instead of Pro-Race.

I will add that function in next release.

Regards
Cristiano


Ah! Thank you my friend, that would be great  ;D

SwiftyOne

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: System Time?
« Reply #11 on: June 24, 2013, 01:23:28 am »
Hello
With the update of SimDash 1.5.2. I was thinking, did you try to do this system time showing on the Pro-Race display? (when resting, not in a Sim) I ask this because, my display has changed while at rest (SimDash running in background) I used to have on the display:
0.n .- . -. 0 Now after I select the "System Time" in the "Data" tab, I now have this display: 0.n. 00.00. Should v1.5.2 show the system time when resting and not in a sim?

If you have not made any changes to system time, please except my apologies, for bothering you :)

Swifty 

Cristiano

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1352
    • View Profile
    • SymProjects
    • Email
Re: System Time?
« Reply #12 on: June 24, 2013, 09:43:15 pm »
Hi.
Yes, it is supposed to display the system time.
I will check what the problem is and fix it soon.

Regards
Cristiano



Hello
With the update of SimDash 1.5.2. I was thinking, did you try to do this system time showing on the Pro-Race display? (when resting, not in a Sim) I ask this because, my display has changed while at rest (SimDash running in background) I used to have on the display:
0.n .- . -. 0 Now after I select the "System Time" in the "Data" tab, I now have this display: 0.n. 00.00. Should v1.5.2 show the system time when resting and not in a sim?

If you have not made any changes to system time, please except my apologies, for bothering you :)

Swifty 


SwiftyOne

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: System Time?
« Reply #13 on: June 24, 2013, 10:00:10 pm »
Thank you !!   ;)

 

hit counter